Vad kan vi hjälpa dig med?

Hos oss är du i trygga händer. Vi har över 60 års erfarenhet inom branschen och har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar. Vi jobbar med allt inom markentreprenad och vi söker ständigt nya utmaningar.

Grus, jord och sand

Behöver du sand till sandlådan, grus till gången, matjord eller material till planeringen av en tomt? Vi säljer och levererar grus, jord och sand i både stora och små mängder. Materialet kan vi köra ut eller så kommer du med släpkärran och hämtar den mängd du behöver.

Grävjobb

Vi har grävmaskiner i olika storlekar och hjälper dig med allt från att ner en buske eller att fixa hela tomten med gräs, träd och buskar. Behöver du hjälp med att gräva för poolen, planera en ny parkeringsyta, göra grundarbetet till den nya altanen eller att grovplanera tomten? Det fixar vi!

Väghållning

Vi har stor erfarenhet av plogning, saltning, hyvling och sandning av vägarna i Knivsta med omnejd. Behöver du eller er förening hjälp under vintern? Hör av er till oss!

Lossning av gods eller flytt av tunga grejer

Vi lossar gods eller hjälper till att flytta gods.

Isolering

Vi grundisolerar och dränerar hus och jobbar då med Isodrän, vi är ISO Certifierade.

Avlopp

Vi gräver ner alla typer av enskilda avlopp. Vi hjälper dig då med att ta ett markprov för att bland annat kunna se vilken typ av avloppsanläggning som skulle passa hos just dig. Vi är samarbetar med och är diplomerade av Baga.